Michael Greger és Sharon Palmer, a növényi hajtású dietetikus

Michael Greger és Sharon Palmer, a növényi hajtású dietetikus

A Denine Rogersa betegségbiztos étrenddel rendelkező élelmiszer-rendszer kulturális alázatának megismerése Dr. Michael Greger és Sharon Palmer, a növényi alapú, dietetikus celebrating növényi alapú spanyol élelmiszer-hagyományokkal. Választás a Baby Steps-rel dietetikus, Diana K. Rice, MS, RDPANT-alapú cukorbetegség étkezés tervezése Toby Amidor-nal

Szakértői interjúk Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A szükséges mezőket jelölve *

Mentse el a nevemet, az e-mailt és a weboldalt ebben a böngészőben a következő alkalommal, amikor kommentálom

45 növényi alapú július negyedik szója receptek Strawberry Rebarb szósz

Post navigáció

45 növényi alapú július negyedik július negyedik sz. Szója RecessTrawberry Rhubarb szósz

Hallgassa meg a Sharon élő videocsevegését a közegészségügyi táplálkozási szakértővel, Celine Heskey-vel, mivel a Loma Linda Blue zónákról beszélnek, és az tanulságokról, amelyekről tanulhat ebből az étrendből Hosszú élet. Ennek oka az, hogy mindent a kék zónákról beszélünk – az életmódról és az étkezési mintáról, amely a hosszú élettartamhoz kapcsolódik. Konkrétan a kaliforniai Linda -ról, a kaliforniai közösségről beszélünk – az egyetlen eredeti kék zónáról, amely az Egyesült Államokban található, amely szintén az én alma mater -m, ahol évekkel ezelőtt először tanulmányoztam a táplálkozást, és regisztrált dietetikusként végzett. Celine a táplálkozás asszisztens professzora és a Loma Linda Egyetem közegészségügyi táplálkozási programjának műsorvezetője. Széles körű tapasztalattal rendelkezik annak érdekében, hogy segítse az embereket a krónikus betegség kockázatának csökkentésében az étrend révén. Annyira szórakoztató volt, hogy bekerült a Celine -vel a kék zónák szemcséjébe! Mik a kék zónák? Ezek olyan területek, amelyekről a világ minden tájáról ismert, hogy olyan emberek vannak, akik a leghosszabb ideig élnek. Az ilyen területeken az egyének hasonló szokásai vannak, amelyek hozzájárulnak boldogságukhoz, egészségükhöz és hosszú élettartamhoz. Ezek a kék zónák a következők: Okinawa, Japán; Szardínia, Olaszország; Nicoya, Costa Rica; Ikaria, Görögország és Loma Linda, Kalifornia. Tudjon meg többet a Kék Zónákról az alapítóval, Dan Buettnerrel folytatott interjúmban. És nézd meg interjúm Joan Sabate -val a Loma Linda Közegészségügyi Iskolából. Ez az epizód

Bővebben a Blue Zones életmódjának a hosszú élettartamra vonatkozó koncepciójáról. A Loma Linda egyedi kulináris stílusának példái, a Californiatips egy növényi alapú étrend fogyasztására. Kedvenc növényi alapú recept.

celine írt egy yourpillstore.com fejezetet a súlykezelésről ebben a könyvben. Celine Heskey a Loma Linda Blue Zones -en.

K: Az egyik kék zónában élsz! El tudnád mondani nekünk a saját személyes útját, hogy a Loma Linda Nutrition közösség részévé váljon? Vegetáriánus táplálkozás a Loma Linda Egyetemen az év áprilisában. Abban az időben kezdtem nagyon érdeklődni a táplálkozási kutatás iránt, amelyet megszilárdult azáltal, hogy személyesen láttam a kutatót, hogy az év jobb részét töltöttem, elolvastam az iratukat. Az a bizonyíték ihlette, hogy a jó táplálkozás csökkentheti a krónikus betegségek kockázatát, és azt akartam, hogy az egyik tudós hozzájáruljon a bizonyítékokon alapuló iránymutatások alapjához. Miután 2003-ban befejeztem az emberi táplálkozás tudományának mestereit, ötéves tervem volt az iskolába való visszatéréshez. A hetednapi hitvallási közösségben nőttem fel, és emlékeztettem a Loma Linda Egyetem Közegészségügyi Táplálkozási és Epidemiológiai Kutatói kutatására, tehát ez számomra jónak tűnt. A 2014 -es DRPH táplálkozási programom befejezése óta a Loma Linda Egyetem táplálkozási professzoraként dolgoztam, továbbra is a közösség részévé válva. Kék zónák.

K: Mi teszi a Loma Linda étrendjét olyan különleges és egyedi? Sok ember úgy dönt, hogy vegán vagy vegetáriánus étrendet követ, de még ha húst fogyasztanak, akkor az adagok vagy a fogyasztás gyakorisága sokkal kisebb, mint más húsfogyasztók. Egyedülálló tulajdonság az, hogy történelmileg dióféléket fogyasztottak, még azelőtt is, hogy népszerűvé váltak, és sok hagyományos casserole és fehérje kenyér étel létezik, amelyek meglehetősen legendás lehetnek. Ezekről az ételekről beszélve, egy másik egyedi tulajdonság az, hogy ezek az ételek gyakran szilárdak egy potluck környezetben, amelyet a templom után sok szombaton. > A: A vegetáriánus étrend számos okból elősegíti a hosszú élettartam növelését. Az egészséges vegán vagy vegetáriánus étrend gazdag rostban, és viszonylag alacsonyabb a KCALS -ban, ami segít a telítettség és a súlykezelés. A felnőttkori súlygyarapodás megakadályozásával ez az étkezési mintázat számos krónikus betegség jelentős kockázati tényezőjével foglalkozik. Kutatásunk azt sugallja, hogy ezek az étkezési minták csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek, a rák és a cukorbetegség kockázatát, amelyek az Egyesült Államokban a halál egyik vezető oka. A hagyma mártás egy klasszikus, kényelmi ételkapocs a Loma Linda kék zónájában. , pontosabban a hitközösség. Korábban megemlítettem a Sabbath Potlucks -t … ezek lehetőséget kínálnak az egyházi tagok számára, hogy másokkal együtt ösztönözzék a hitközösségüket. A barátokkal és a családdal való étkezés sok kultúra fontos társadalmi és pszichológiai előnye, és azt hiszem, hogy ez az SDA kultúra fontos része Loma Linda sok lakosa körében.

K: Tudsz példákat adni Azok a fajta ételek, amelyeket az emberek fogyasztanak Loma Linda -ban? Sok szempontból attól kezdve, ahol jelenleg élek. És granola. Mindezek kombinálhatók igazán jó nyomvonal -keverékbe, vagy akár a jó reggeli gabonafélék alapjául is. Úgy gondolom, hogy általában a friss termékek is népszerűek, gyümölcsök és zöldségek. A szénakazalok meglehetősen népszerűek az amerikai SDA kultúrában – általában megtalálják őket a kávézóinkban.

Tehát mi a szénakazal? Ez egy olyan kérdés, amely olyan személyektől merül fel, akik nem olyan ismerik a kultúrát. A szénakazalok tartalmazzák a kukorica chips vagy a tortilla chips alapját, apróra vágott paradicsommal, salátával, hagymával, babgal és sajtkal. Néhány variáció magában foglalja a guacamole -t, a „vegetáriánus őrölt marhahúst”, valamint a tejföl, a salsa, a koriander és a zöld hagyma. A szénakazalok alapvetően hasonlóak a taco salátához vagy ennek valamilyen variációjához. Az első közzététel óta frissített verziók voltak. Felnőttként anyámnak volt egy példánya ezen szakácskönyvek közül, és felhasználta néhány olyan étel elkészítésére, amely népszerű az SDA közösségében. Átnézve egy másolatom egy napi 2. kötetet, megfigyeltem néhány olyan elemet, amelyeket megfigyeltem vagy kóstoltam magam:

bableves és lencse pörkölt vagy leves, különféle típusú saláták, beleértve a réteg zöldségét is Saláták „Veggie hamburgerek”, ahol a „hús” zabból készül, és különféle diófélék „sültek és kenyerek”, beleértve a földimogyoró kenyerét és a lencse kenyeret, valamint egy nagyon népszerű, speciális k kenyér (egy tage sajt sült).

hús Az analógok vagy a „zöldséghús” továbbra is népszerűek lehetnek. Loma Linda/Worthington Food márkája néhány kedvencem, köztük a vegetáriánus burger, a redi-burger, a nagy frank és a svájci steak. /p>

a: Úgy gondolom, hogy 2000 körül, Dan Buettner, a Blue Zones szerzője, hogy azonosítsa a világ minden tájáról származó közösségeket, viszonylag nagy számú centenarianussal – olyan személyek, akik 100 éves vagy annál idősebbek. akik viszonylag egészséggel és boldogok. Meg akarta azonosítani azokat a jellemzőket, amelyek hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz. A kaliforniai Loma Linda -t ezen közösségek egyikének azonosították. Az eredményeket a National Geographic magazin 2005. novemberi számában tették közzé. Az általa azonosított összes közösség növényi alapú étrendet fogyaszt, jelentős társadalmi kapcsolatokkal rendelkezik, beleértve a családot, a testmozgást és a dohányzástól való tartózkodást. A centenáriusok Loma Linda egyedülálló tulajdonságai között szerepelt a hitük, beleértve a szombat tartását – a pihenés napját, valamint a szója tej, a hüvelyesek és a diófélék használatát. A kék zónákról, amelyeket az emberek alkalmazhatnak életmódjukra, függetlenül attól, hogy hol élnek? Simplebe aktív, amely olyan egyszerű lehet, mint egy sétálni, a kertben dolgozni, házimunkát végezni és így tovább. Kelj fel és mozogj. Keresse meg a közösséget. Ez lehet a hit közössége, egy hobbi csoport, egy könyvklub … a lényeg az, hogy megtaláljon egy olyan csoportot, amelynek közös érdekei vannak, és időt töltenek velük. Mi a saját személyes táplálkozási filozófiád az egészség és a jólét szempontjából? Nagyon szeretem azonban a trópusi gyümölcsöket, beleértve a mangot és sok más gyümölcsöt, amelyeket a közönség nem ismeri. Nagyon szeretem a cseresznye, az eper és a banánt is. Az egyik dolog, amelyet a közelmúltban megtanultam ölelni, az, hogy kedves vagyok magammal szemben, és kicsi és szándékos változásokat hajtsa végre az egészségesebb választások felé. Nagyon hiszek a mérsékeltségben, és nem vagyok a szélsőségek rajongója. V: Nemrégiben hallottam, hogy egy kutató megosztja az „alapvető étrend” filozófiáját, amely alapvetően egy egész étel, növényi alapú étrend-teljes kiőrlésű, gyümölcsökben, zöldségekben és növényi alapú fehérjében gazdag, beleértve a hüvelyeseket és a dióféléket , és sovány állati fehérje azok számára, akik húst fogyasztanak. Sok fajta. Ez alapvetőnek tűnhet, és nem túl izgalmas, vagy nem követi a divatot, de véleményem szerint a legjobb az, ami egyszerű. Choy keverés!

Összetevők: – 1 evőkanál reszelt gyömbér – 2 gerezd fokhagyma darált vagy zúzva – 1,5 csésze gombák (bükk gomba vagy apróra vágott shiitake) – 1/2 csésze apróra vágott hagyma – 1 evőkanál chili bab szósz (fűszeres!) – – 1 apróra vágott baba bok choy-zöldségfélék Bouillon Cube (Alternatív megoldásként használhat alacsony nátrium-sót, gyógynövényeket/fűszereket és/vagy sómentes)-rizs tésztát (főzött az utasítások szerint-körülbelül 4 adag) )-2-3 szárú szeletelt zöld hagyma-2 evőkanál repceolaj

Előkészítés:

Helyezze a rizs tésztát egy nagy serpenyőben (vagy sápadt serpenyőben vagy serpenyőben), melegítse a repceát Olaj közepes-magas hőn kb. 1 percig. Add meg a gyömbért és a fokhagymát a WOK-hoz. Körülbelül 30 másodpercig pirítsuk. Általában ezen a ponton adom hozzá a Bouillon-kocka, vagy bármilyen gyógynövényt/fűszert vagy alacsony nátrium-só-opciót ebben a lépésben. Add meg az apróra vágott hagymát. Pároljuk kb. 2-3 percig. Adjunk be a gombát és az apróra vágott baba choy-t. Körülbelül 5 percig pirítsuk. (Forgassa el a hőt közepes szintre, hogy elkerülje az égést, ha szükséges) .Drádja meg a főtt tésztát, és tegye félre.Mix chili bab szószban a wok keverékébe. Add meg a főtt tésztát a wok -hoz – alaposan keverjük össze. .Garnish korianderrel és zöld hagymával. Heskey a táplálkozási asszisztens professzor, és jelenleg a Loma Linda Egyetem Közegészségügyi Iskolájának MPH táplálkozási programjának programigazgatója. Befejezte a diétás és az emberi táplálkozás BS -jét az Andrews Egyetemen, a Michigan -i Berrien Springs -ben. Befejezte a Florida Kórházban (Now Advent Health) diétás gyakorlatát a floridai Orlando -ban. Ezt követően öt évig klinikai dietetikusként dolgozott a floridai kórházi/adventi egészségügyben Altamonte Springs -ben, a floridai, a Loma Linda Egyetemi Orvosi Központban, a kaliforniai Linda -i Linda -ban. 2014 -ben a Loma Linda Egyetemen táplálkozási DRPH -t fejezte be, a táplálkozási epidemiológiai módszerek alkalmazására összpontosítva. Klinikai dietetikusként elsősorban akut ápolási környezetben dolgozott, különféle állapotban szenvedő betegeknél, beleértve az elhízást, a cukorbetegséget, az idegrendszeri rendellenességeket, a rákot, a kardiovaszkuláris betegségeket, a vesebetegségeket és a gastrointestinalis rendellenességeket. Out beteg tapasztalatai között szerepelt a súlykezelési kérdésekkel foglalkozó betegekkel, a nem diabetikus hipoglikémia, a celiakia, a rákkezelés során végzett étrend és a dialízis kezelése. Legutóbbi és jelenlegi kutatási tevékenységei a különféle tápanyagok és élelmiszerek (beleértve az N-3 zsírsavakat, dióféléket és avokádót) hatása körül forognak az adipozitásra és a kardiometabolikus egészségre. Ezenkívül a táplálkozási értékelés, a szívbetegség és a cukorbetegség orvosi táplálkozási terápiájának, a növényi alapú étkezési minták egészségügyi hatásainak, valamint a táplálkozási tanácsadásnak és az oktatásnak a tanfolyamokat tanítja. A következők:

A kulturális alázat megismerése az élelmiszer-rendszerben a Denine Rogersa betegségbiztos étrenddel Dr. Michael Greger és Sharon Palmer, a növényi alapú dietetikus celebrálás növényi alapú spanyol élelmiszer-hagyományokkal Sylvia Melendez Klingerrel és Sharon PalmerLyn mindent a baba által vezetett elválasztásról a Baby Steps Dietitian, Diana K. Rice, MS, rdplant-alapú cukorbetegség-tervezés Toby-val

szakértői interjúk | Blog megtekintés egy megjegyzés

Hagyjon egy választ. Válasz

Az e -mail címét nem teszik közzé. A szükséges mezőket jelölve *

Mentse el a nevemet, az e -mailt és a weboldalt ebben a böngészőben a következő alkalommal, amikor kommentálom

A fahéj használatának 5 legjobb módja

Sharon Palmer

2018. november 29 -én jelent meg

Frissítve, 2020. október 13 -án

Amikor aromás fűszert keres, amely ízt és vigasztalást hoz az ételekhez, megjelenéshez, megjelenés nem tovább, mint a fahéj. Az édes fűszer, amelyet fahéjaként ismertünk, aromás gyertyákat vagy frissen sült almáspiteket idézhet elő, de a fahéjnál sokkal több van, mint az orr. A fahéj bizonyos örökzöld fák belső kéregéből származik; A kéreg fahéj részét ezután szárítják, hogy fahéjpálcákat képezzenek, és felfelé őrüljenek, hogy fahéjport képezzenek.

enamad enamad