Razmislite o korištenju principa Feng Shui za postavljanje svoje spavaće sobe.

Razmislite o korištenju principa Feng Shui za postavljanje svoje spavaće sobe.

Do tada će Merkur (vaš vladar) biti izravan i bolje ćete izbjeći sve shenanigane koji su posebno jaki na repnim krajevima njegove retrogradne. Zatim vas dani oko mladog mjeseca 24. ožujka potiču da krenete na romantični bijeg, pogotovo jer se Venera (ljubav), u kolegi zemaljskom znaku Bik, druži u vašoj kući putovanja. Uz to, označite ovaj Novi mjesec kao početak dobrog razdoblja za zarađivanje novca, bilo da se prijavljujete za zajam ili zarađujete dodatni prihod temeljen na performansama.

Vaga (23. rujna-22. listopada)

S četiri planete u vašoj kući i obitelji, ožujak je jedno od najboljih vremena tijekom cijele godine kako bi vaše stanove dobili u redu. Ako su fizičke promjene – pomicanja, preuređenja, popravljanja – već (još) na knjigama, pročitajte ovaj aspekt u smislu člana obitelji koji bi mogao koristiti vašu pomoć. Spremni ste napraviti neke male kupovine? Pričekajte do 11. ožujka, kada se Merkur retrogradno čisti i Jupiter (Luck) poravnava sa Suncem. Trebate donijeti veću, konačnu odluku ili troškove? Učinite to 20. ožujka, kada su Mars (Action) i Jupiter spojili u Jarcu u vašoj već spomenutoj četvrtoj kući, da se ne pojavljuju ponovo do 2056. Povratak malo, koristite vikend koji je prethodio 9. ožujka puni mjesec da se isključi i opustite. Hunker dolje i ostanite solo; Čak i razmislite o uzimanju detoksa na društvenim mrežama kako biste ispravili svoj um i energiju.

Škorpion (23. listopada 21. studenog)

U ožujku će planeti zujati u vašoj trećoj kući komunikacije. U osnovi, bit ćete društveni leptir i svi su išli u gal/momak. Nadalje, ako radite na novom medijskom pothvatu, sada je najbolje vrijeme za uživo. Nakon što Merkur krene izravno, ustanovit ćete da ćete se kretati brzinom Warp i svjedočit ćete nevjerojatnom napretku. Vaši su društveni aspekti istaknuti oko 9. ožujka, posebno punog mjeseca, što ukazuje da ćete prisustvovati zasljepljujućem događaju i raditi u sobi kao da je to vaš posao. Bez obzira na to je li prigoda osobna ili profesionalna, umrežavanje će biti ime igre. Zatim će Venera biti u vašoj kući braka do 3. travnja, ukazujući na ojačane veze ako ste u vezi. Datumi zvijezde za priložene škorpioni su 8. i 27. ožujka, dok se singlovi također mogu veseliti 11. ožujka radi koketirane zabave.

Sagittarius (22. studenog 21. prosinca)

Jeste li ciljali ciljani Da biste pojačali svoj profesionalni život i prihod, naizgled bezuspješno? Saturn, planet teške ljubavi, u vašem znaku u posljednje dvije godine možda je testirao vaše rezerve. Ali srećom, vidjet ćete neki dugo očekivani napredak u/oko punog mjeseca u ožujku. To može doći u obliku pozitivnog pregleda, povišice, novih unosnih projekata ili kombinacije. Konkretno, uzmite u obzir 11. ožujka. Jupiter (vaš vladar + sreća) sinkronizira se sa suncem, donoseći pozitivne kretanja ne samo za prihod, već i kod kuće i obitelji. (Jeste li znali da možete opremiti svoj prostor da uskladite sve aspekte svog života? Razmislite o prilagodbi izgleda Feng Shui spavaće sobe kako bi se lopta kotrljala.) Ako se stvari do tada ne urode, dobit ćete drugu priliku Dođite 20. ožujka, još jedan zvijezda za strijelce.

Jarac (22. prosinca 19. siječnja)

s Marsom orijentiranim na akciju u vašem natpisu do kraja mjeseca, vrijeme je da napravite poteze na Osvojite svoje ciljeve. Puni mjesec 9. ožujka može vam predstaviti izazov ili prepreku da nadmašiš; Možda morate testirati ili dovršiti važan projekt. Međutim, nema potrebe brinuti se, jer bi vam ishod trebao ugoditi. Dođite 24. ožujka Novi Mjesec, bit ćete nadahnuti da ispružite svoj dom. Očistite svoju smočnicu da udahnete novi život u svoju kuhinju i difuzno esencijalna ulja ili spalite Palo Santo kako biste isto tako osvježili vaš prostor. Ako želite ići dalje i raditi na popravcima kuće ili preuređivanju, kraj mjeseca je dobro vrijeme kao i bilo koji. I na kraju, Mark 27. ožujka u svom kalendaru, jer Venera u Biku (znak zemaljskog znaka) u vašoj petoj kući istinske ljubavi prelazi Lucky Jupiter u Cap. Pozovite svog posebnog nekoga na romantičnu noć u Over Avocado Chocolate Mousse u novo osvježenim kopama.

Vodenjak (20. siječnja 18)

Akvariari Obično su oči postavljene na budućnost. Ipak, zemaljske orijentacije ožujka prisilit će vas na trgovinu dalekim snovima i idealizmom radi praktičnosti i planiranja. Možda ćete osjetiti pritisak da se obavljate na poslu, pa pokušajte ne izgubiti fokus pretjeranim druženjem oko hladnjaka vode. Također, vaša 12. kuća privatnosti prepuna je ovog mjeseca, tako da je najbolje držati svakodnevna djela pod omotom. Budući da ova kuća također vlada izlječenjem, vodite računa o provjeri zdravlja. Neke ideje: počnite uzimati dodatak probioticima, opustiti um i tijelo putem meditacije i/ili zakazati sve medicinske sastanke koje ste odložili. Puni mjesec 9. ožujka pada u vašu osmu kuću novca drugih ljudi, sugerirajući da će vaše osiguranje pokriti većinu računa. Kasnije, 24. ožujka, Mladi Mjesec potiče vas da putujete blizu i osvježite svoja osjetila putem aktivnosti na otvorenom.

Pozdrav i sretna Leo sezona svima! Izlazeći iz pete introspektivne sezone raka, sada smo u fazi u skladu s osvjetljavanjem dobrog i slavnog. (Uostalom, Sunce je Leov vladajući planet.) Imajući na umu ovu temu, dopustite sebi da budete malo svjetliji i hrabriji nego inače. Kako? Za početak, nastavite čitati za pravovremene savjete i uvide samooskrbe putem svog wellness horoskopa u kolovozu 2020.!

Ovaj mjesec označava HUM-ov 12. dionica wellness horoskopa. (Da citiram queer eyev JVN, možete li vjerovati?) Kao i uvijek, evo prijateljskog podsjetnika na * opseg * i vaših sunčanih i rastućih znakova. Udvostručiti zadovoljstvo, udvostručiti zabavu, to je izjava o izvrsnom astrohackingu za jednog!

oprostite od bacanja Jinglea i pretjeranog pucanja. Na vašem wellness-u ‘Scopes!

kolovoz 2020. wellness horoskopi

leo (23. srpnja kolovoza 22. kolovoza)

Sretna rođendanska sezona, kolege lavovi! Žao mi je što kažem, ali August započinje s Marsom koji ulazi s tri druge planete u vašoj šestoj kući rada. Trudite se da ukrotimo frustracije koje nastaju, uključujući one koje prenose vaše osobne odnose. Odaberite svoje bitke i mudro odaberite svoje riječi. Uz to, budući da šesta kuća također vlada nad zdravljem, učinite svoj najkletiji kako biste zaštitili svoje. Mjere distanciranja socijalnog distanciranja, uzmite svoje vitamine i ostanite aktivni kako biste održali svoju wellness igru jakim. A budući da ste još godinu dana stariji i mudriji, nema boljeg vremena da naučite kako možete promovirati dugovječnost. Srećom, Mars će do sredine mjeseca biti prijateljskiji, posebno u područjima medija, učenja i vanjskih poslova. Doduše, Leo sezonske vibracije mogu biti ozbiljnije nego što želite. However, treat yourself to something special (don’t we always?) and look forward to more rest and relaxation (in Leo terms: luxury!) come September .

VIRGO (AUGUST 23-SEPTEMBER 22)

Puni mjesec 3. kolovoza može testirati vašu odlučnost i predstavljati izazove u pitanjima u vezi s radom i/ili zdravljem. Da li netko potkopava vaš izlaz ili vas čini drugom pogoršanjem svog talenta? Da citiram legendarnog Neila Young -a, ne dopustite da vas sruši. Izbjegavajte da se emocionalno uključite i umjesto toga riješite problem s oštrim hrabrošću rješavanja problema. Što se tiče stresa iz takve situacije, pazite da vam ne pustite da se funkcionira zdravlje. Ostanite mirni i dekomprimirajte, možda masiranjem vremena vlasišta ili trgovanja zaslonom za umirujuće vježbe disanja. Zatim, s Marsom koji se kreće kroz vašu osmu kuću, možda ćete granatirati više novca nego inače. Međutim, očekujte pozitivno kretanje na ovom frontu oko mladog mjeseca 18. kolovoza. Prijatelj bi mogao podijeliti profitabilno vodstvo za bočnu užurbanost ili biste mogli primiti neočekivani ček u pošti.

Vaga (23. rujna-22. listopada)

Dobra vijest: Pozitivne vibracije Obično okružuje puni mjesec kolovoza, posebno kada je riječ o romantici i slobodno vrijeme. Ne baš dobre vijesti: Uran vas može pogoditi krivuljom u vezi s radni projektom i/ili novcem. Možda ćete trebati izvršiti kontrolu štete uz malo vanjske pomoći. Ipak, kako kaže poznata izreka, budite mirni i nastavite dalje. Srećom, do kraja mjeseca trebali biste biti u mogućnosti dovršiti prostaline nuspojave idite na web stranicu zahtjevan projekt. I do sredine mjeseca stvari će se posvijetliti i osjećat ćete se više društveno i povezano-lijepa promjena tempa s obzirom na naše kontinuirane okolnosti. Bez obzira da li vaš telefon svijetli više nego inače ili se susrećete s prijateljima zbog društveno udaljenog roštilja, piknika ili pješačenja, osjetit ćete ljubav. Platite ga naprijed pokazujući zahvalnost na njihovoj podršci. To može čak i poboljšati san i samopoštovanje!

Škorpion (23. listopada 21. studenog)

Puni mjesec 3. kolovoza istaknut će vaš dom i obitelj, a Uran je vjerojatno donio Sukob u prvi plan. Možete naići na birokraciju sa svojim iznajmljivačem ili se svađati s roditeljem. Izvršite dubinsku pažnju i lagano gazite. Uz to, možda ćete se suočiti s izazovima sa svojom reputacijom na poslu. Ali srećom po vas, to je samo privremeno, budući da bi Mladi Mjesec 18. kolovoza mogao donijeti taj problem za potpunih 180. To će biti najbolji Mjesec 2020. za vašu karijeru. Možda ćete primiti fanfare od svog šefa ili čak proslaviti promociju. Inače, ako započinjete novi posao, postoji dobra šansa da će u karijeri pokrenuti sjajnu novu fazu. Međutim, prođite kroz svoj ugovor o zapošljavanju češarom finog zuba i po potrebi pregovarajte o svim uvjetima. Iako je možda neugodno, dobro ste pozicionirani da izađete pobjednički.

Sagittarius (22. studenog 21. prosinca)

Novac vam je do sada bio na umu 2020. godine, posebno u smislu rasta. Nepoznati, na dobrom ste mjestu da učinite upravo to. Prvo, s Marsom (Action) koji obilazi vašu Petu kuću kreativnosti, vaš će um biti umućen sjajnim idejama. Ako generirate novi projekt ili dogovorite na temelju ovog Creative Instoa, pokušajte odgoditi postavljanje bilo čega u kamenu do sredine mjeseca. Idealno vrijeme bilo bi oko mladog mjeseca u Leu, Simpatično kolega vatreni znak 18. kolovoza. Odvojite više vremena ako vam treba, ali pokušajte biti učinjeni prije Marsa Retrogrades od 9. rujna do 13. studenog, što može ugušiti vaš uspon. (Mars retrogradno možete smisliti kao planetarnu verziju udaranja gumba za odgodu na napretku.) Da sam bio strijelac, astrohack bih u kolovozu u kolovozu za prijateljsku nogu.

Jarac ( 22. prosinca-19. siječnja)

Mjesec započinje izazovnim punim mjesecom 3. kolovoza za gotovo sve. U vašem slučaju možda ćete imati sukob s partnerom, bilo u poslu ili ljubavi. To bi mogla biti jednokratna vrsta neslaganja ili nešto više u skladu s dnevnom dinamikom koja doseže prijelomnu točku. Procijenite što je toksično, stagnirano ili nepotrebno. Zatim se pomaknite dalje i prema gore. Zatim će vam 18. kolovoza imati koristi u vezi s ne-selarijskim financijama. Mogli biste dobiti sjajnu stopu zajma, autorskih honorara, značajne porezne prijave itd. Ovi zabavni financijski pogodnosti mogli bi se posebno proširiti na pitanja vezana uz dom, pa ako se krećete, možda ćete pronaći ugovor koji ćete htjeti uhvatiti u Warp ubrzati. I na kraju, oko 25. kolovoza, ako dobijete priliku putovati, uzmite ga! Uživajte u sjajnom na otvorenom i zaštitno se navijajte na ljetnom suncu.

Vodenjak (20. siječnja 18. veljače)

Doživjet ćete 3. kolovoza puni mjesec kolovoz U svom znaku, zbog čega ćete dugo i naporno razmišljati o onome što trebate biti sretni. Srećom, ova jasnoća će vas potaknuti na pozitivne, trajne promjene. Puni mjesec odvijat će se u vašoj četvrtoj kući kuće i obitelji, tako da možete svjedočiti da se lopta kotrlja na tim frontovima. To bi moglo pomoći donirati ili izbaciti odjeću i druge predmete zauzimajući prostor, bilo fizički, emocionalno ili oboje. Do 18. kolovoza, partnerstva će zauzeti središnju pozornicu. Možda ćete imati uzbudljiv razvoj u pitanjima srca (ako hoćete) ili glavnim “sljedećim koracima” ili uspostavite novu vezu s poslovanjem. Konačno, vaši izgledi izgledaju podložno u kolovozu 2020. za kratkoročno putovanje, možda posjetiti rodbinu ili proslaviti gore spomenuti novi početak.

Ribe (19. veljače 20. ožujka)

kao kolovoz 2020. započinje, možda ćete doći u sukob s nekim tko vas pokušava gurnuti u određeni kutak ili privući scenarij koji ne podržavate. Međutim, stanite svoje tlo i gurnite unatrag ako treba, pogotovo ako uključuje novac koji vam duguje. Srećom, do 18. kolovoza, vaši izgledi na poslu svijetlit će. Vjerojatno ćete potaknuti svoj tok prihoda putem nove ponude za posao ili bočne svirke. Iako je kolovoz obično sjajno vrijeme za odlazak prema Vacayu, Fishies bi bio mudri da ostane u svom kućnom ribnjaku i daljinski šalju aplikacije, gužvu i mrežu. Do početka rujna nešto će vam drago doći u puni krug i ispuniti vas radošću. Ipak, do tada, usredotočite se na to da vaši financijski izgledi rastu kako bi bilo sve dugotrajne nesigurnosti povezane s novcem.

Ovan (21. ožujka 19)

Sjetite se kad sam vam rekao Srpanj da ste pripremljeni da ubrzate svoje ciljeve brzinom munje? Ako ste se odsjekli na uzvišenim i/ili dugoročnim projektima, nastojite ovaj mjesec ići uživo. Ili u najmanju ruku, učinite to prije nego što Mars retrogradno (od 9. rujna do 13. studenog) vaš napredak u mirovanju stavi. U skladu s tim, možda ćete glave s VIPS -om tijekom prvog tjedna u mjesecu. Ova izazovna dinamika mogla bi se proširiti i na bliskog prijatelja ili vašeg S/O. Prije nego što morate pozvati kontrolu oštećenja, prvo poslušajte i govorite drugo (ako uopće). Međutim, do sredine mjeseca, ta će stvari otpjevati drugačiju melodiju. S Marsom (vaš vladar) proslavio je u vašoj petoj kući istinske ljubavi i kreativnosti, romansa i nadahnuti izraz obiluje. Podijelite svoje sjajne ideje sa svojim timom i/ili uzmite kratki vacay sa svojim boo -om kako biste završili visoko jahanje.

Bik (20. travnja 20. svibnja)

Početkom kolovoza stavlja profesionalna pitanja u prvi plan. Možda ćete čekati povratne informacije o projektu, razvoju iz intervjua ili druge vrste pregleda. Uran (planeta iznenađenja) u vašem znaku će se odbiti protiv sunca i 3. kolovoza punog mjeseca, ljuljajući stabilnost koju tražite i žudite. Međutim, najbolje će vam poslužiti da se uključite u način agilnosti i prilagodljivosti. Kao što izreka kaže, kotrljajte se s udarcima. Dalje, ako želite premjestiti domove ili preurediti, imat ćete najbolje izglede za to oko mladog mjeseca 18. kolovoza. Razmislite o korištenju principa Feng Shuija za postavljanje svoje spavaće sobe. Također možete ukrasiti srčano-sretnom ružnom kvarcnom ili drugim kamenjem pogodnim za bikove poput Emerald, Selenit i Malahit. Konačno, Sneak Gleek: Puni mjesec u Ribama 1. rujna mogao bi biti vaš najbolji u godini za ljubav.

Blizanci (21. svibnja-20. lipnja)

Uranske protive se iznenađenju Puni mjesec 3. kolovoza, a vjerojatno ćete doći do blokata za financijske stvari. Pazite na svoj bankovni račun i bilo kakve isplate koje vam duguju ili račune koje trebate platiti. Na tim istim osnovama, budite oprezni postavljajući bilo što u kamenu do kasnije u mjesecu. Ali u međuvremenu, smisli solidan plan kako biste vratili novac na put. Prebacivanje zupčanika, kolovoz 2020. za vas je zlatni kada je riječ o govoru, pisanju i drugim oblicima komunikacije ili medija.

Contents

enamad enamad